Kemping Tordai Hasadek

Camparea este interzisa pe teritoriul Rezervatia Naturala Cheile Turzii.

Posibilitati de campare

Surse de apa:

Apa potabila – langa Cabana Cheile Turzii, bar si apa de la reteaua de apa potabila, deasemenea terasa aflata pe platoul de campare (vezi galeria foto de mai jos).

Singurul izvor permanent la nivelul potecii cheilor este Sipotul Cheilor situat in partea lor mediana. Acesta are un debit variabil, foarte scazut in perioadele secetoase, iar apa este dificil de colectat datorita scurgerii ei pe suprafata stancii. Aprovizionarea cu apa se poate face la pensiunile din amonte de chei.

Aprovizionare:

Cea mai apropiata sursa de aprovizionare se afla in satul Cheia la aproximativ 2km. in imediata apropiere de podul peste raul Aries, unde puteti gasi alimente, paine, apa, sucuri, bauturi, mezeluri, altele. In acelasi magazin veti gasi produse personalizate Cheile Turzii, vedeti sectiunea De cumparat.
In Petrestii de Jos, comuna Mihai Viteazu sau satul Cornesti exista cateva mici magazine de unde se pot cumpara produse alimentare. Mai pot fi achizitionate produse agricole proaspete si de calitate de la localnicii satului Cheia.


Kempingelni lehet a tisztásokon a Tordai Hasadek belepesenel , az Tordai Hasadek kaban kozelebe vagy a Hasadek kimenetebol az also Peterd fele.
Itt találunk egy kellemes áramlást amely biztositott minden héten az a lehetőség, kemping területén zárt, szállás ház, bár és étkezési lehetőségek.

Kempingelni tilos a Tordai Hasadek Természetvédelmi Területen.

Vízforrások:

Az egyetlen folyo amely allando az osveny szinten a Hasadek van a Sipote Hasadek található a median.
Van egy változó térfogata, nagyon alacsony a száraz időszakokban és a vízet nehéz összegyűjteni ez miatt ürítse azokat a kőzet felületén. A vízbeszerzeset a panzional lehet megteni.

Ellátás:

Az also Peterden , Szent Mihalyon es Sinfalvan letezik egy par kisebb uzlet ahonnan be lehet szerezni az elelmiszereket.Mezogazdasagi termekeket lehet vasarolni amelyek frissek es jo minoseguek a Meszkoi lakosoktol.