Adatvédelmi irányelvek

Milyen személyes információkat feldolgozni és milyen célból
A Pro Tempus SRL a személyes adatok gyűjtését a kategóriákból

– Távoli kommunikációs adatok: e-mail, telefon, facebook fiók
– olyan adatok, amelyek lehetővé teszik a megrendelt termékek vagy szolgáltatások számlázását – név, cím, CNP
– a helymeghatározó adatok, amelyek lehetővé teszik az áru szállítását – címét

kell használni ezt a & nbsp; honlapon kell elolvasta és teljesen egyetért ezekkel a feltételekkel. A látogató ezen & nbsp; & nbsp honlap használatával Ön; CONSENT & nbsp; EZEK & nbsp; SZABÁLYOK.

A Pro Tempus SRL az ANSPDCP személyi adatfeldolgozó nyilvántartásában regisztrálva van. 10641

Felhasználói jogok Mi tiszteletben szigorúan bizalmas ügyfelek adatait és elkötelezettek vagyunk, hogy nem továbbítja az ügyfelek személyes adatait harmadik félnek, és használja őket, kizárólag arra a célra, amelyben szerepeltették (rendelési) és kereskedelmi információkat. Mi nem ösztönzik a spam, nem adja meg e-mail címét harmadik fél (természetes vagy jogi) nem eladni, nem, nem fogjuk megosztani az e-mail címeket a honlapon keresztül megszerzett, nem hozzák nyilvánosságra az e- mailt másoknak, akik meglátogatják az oldal oldalát. & Nbsp;

I & nbsp; – személyes adatok védelme

SC Pro Tempus LLC lehet információt rólad, hogy már adott (pl egy alkalmazás vagy egy regisztrációs űrlapot, szerződések, számlák, stb.) Ez az információ tartalmazhat, többek között a nevét, címét, azonosító szám, telefonszám, megtudhatja, hogy miként használja a termékeket és szolgáltatásokat, valamint bármely más információ arról, hogyan használja a termékeket és szolgáltatásokat.
Hogyan tudja a Pro Tempus ezeket a személyes adatokat felhasználni? Az információt fel lehet használni az általunk csak a kapcsolódó szolgáltatások és termékek SC Pro Tempus SRL, például:

1.1 megrendeléseid vagy kérelmeid feldolgozása;
1.2 termékeket és / vagy szolgáltatásokat nyújt Önnek;
1.3 számlázás;
1.4 kéréseid, kérdéseid vagy panaszaid megoldása;
1.5 az SC Pro Tempus SRL termékek és szolgáltatások forgalmazása és terméktanulmányozása és forgalmazása és forgalmazói;
1.6 kapcsolatot akkor (e-mail, ..) összefüggésben felajánlott termékek és szolgáltatások SC Pro Tempus SRL hogy úgy véljük, érdekesek lehetnek az Ön számára (ha írásban kérik, vagy telefonon);
1.7 Felvétel információkat az elosztási vagy ajánlat jutalmak, kedvezmények és más előnyöket, és az megfelel bármely megkeresés vagy azt követeli, hogy az Ön által a vásárló jutalmazási programok és más hasonló programok;

– szóló tájékoztatót SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

2.1. A törvény 1. sz. 677/2001 az egyének védelméről, tekintettel a személyes adatok feldolgozása és szabad mozgása az ilyen adatok, módosított és kiegészített és a törvény. 506/2004 feldolgozására vonatkozó személyes adatok és a magánélet elektronikus hírközlési ágazatban SC PRO TEMPUS SRL kezeléséhez szükséges biztonságosan és csak meghatározott célból, a személyes adatok megad magáról, egy családtag Ön vagy egy másik személy. Az adatgyűjtés célja az áruk és szolgáltatások biztosítása – a számlázáshoz
2.2. nem szükséges (a) szolgáltassanak adatokat, amelyek szükségesek a számlázási megrendelt áru vagy szolgáltatás. Az elutasítás miatt számlázás A hiányos, vagy nem tud számlát / áruszállítás rendelt.
2.3. A kapott adatokat felhasználásra az üzemeltető által közlik csak a következő címzettek: operátor számlázási és elszámolási.
Információkat szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról, eseményekről stb. által kínált SC PRO TEMPUS SRL? & nbsp; Nem pedig az & nbsp; DA
2.4. A törv. 677/2001, joga van hozzáférni, és módosíthatja az adatokat, a jogot, hogy nem is egyedi döntések és a jogot, hogy a bírósághoz fordulhat.
2.5. is joga van, hogy engedélyezi a feldolgozása a személyes adatok és adatok törlése *. E jogok gyakorlását, akkor írásban, dátummal és aláírással Pro Tempus SRL. Önnek jogában áll a bírósághoz fordulni. Adatait NEM küldi át.
2.6. Ha néhány adat helytelen, kérjük, értesítsen minket a lehető leghamarabb
2.7 Megjegyzés:
* bármely személynek joga van legitim okokból kifogásolni az őt érintő adatok feldolgozását. Az ellenzék jobb kizárható egyes feldolgozási törvény által előírt (pl.: Feldolgozás pénzügyi és adóügyi, a rendőrség, az igazságszolgáltatás, a szociális biztonság). Ezért ezt a megjegyzést nem lehet megtenni, ha a feldolgozás kötelező jellegű; bármely személynek joga van továbbá a személyes adatok közvetlen marketing célokra történő feldolgozásával ingyenesen és indoklás nélkül ellenezni.

– & nbsp; rendelet (EU) 2016/679 Az Európai Parlament és a Tanács az egyének védelméről

A & nbsp; A rendelet (EU) 2016/679 Az Európai Parlament és a Tanács az egyének védelméről, tekintettel a személyes adatok feldolgozása, valamint a szabad mozgás az ilyen adatok irányelv hatályon kívül helyezéséről 95/46 / EK irányelv (általános adatvédelmi rendelet )

FIGYELEM:

II

  • „Személyes Adatok” : olyan információ, amely egy azonosított vagy azonosítható természetes személyre ( „érintettre”); az azonosítható természetes személy, aki lehet azonosítani, közvetlenül vagy közvetve, különösen hivatkozva egy azonosítót, például a nevét, azonosító számát, elhelyezkedését adatok egy azonosítóját az interneten, illetve egy vagy fizikai, fiziológiai, genetikai, pszichés, gazdasági, kulturális vagy társadalmi identitása számos sajátos elemét;
  • feldolgozása” : olyan művelet vagy műveletek összessége, azaz a személyes adatokon végzett vagy adathalmazok személyesen vagy nem automatikus módon, mint például a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, strukturálás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, visszakeresés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy hozzáférhetővé tétele bármilyen más módon, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés vagy megsemmisítés;
  • „Proxy” : az a természetes vagy jogi személy, hatóság, intézmény vagy más szerv, amely személyes adatokat dolgoz fel az üzemben tartó nevében; ezek érintik a közlekedési szolgáltatások (posta vagy futár), grafikus feldolgozási szolgáltatások, nyomdai szolgáltatások, web hosting szolgáltatások, gyártó vagy importáló vállalatok bizonyos nyereséget elosztott szereplő
  • „Hozzájárulás” az érintett személy bármely megnyilvánulása a szabad akarat, konkrét, megalapozott és egyértelmű az érintett személyt, hogy fogadja el a nyilatkozatot, vagy egy jogszabály egyértelműen hogy az őt érintő személyes adatokat feldolgozzák;
  • „A személyes adatok megsértése” : a biztonság megsértése vezető véletlenül vagy jogellenes megsemmisítése, elvesztése, módosítása, illetve jogosulatlan nyilvánosságra hozatala a személyes adatok továbbított, tárolt vagy egyéb módon feldolgozva vagy jogosulatlan hozzáférést biztosít számukra;
  • “RGPD” : olyan EU rendelet (EU) 2016/679 Az Európai Parlament és a Tanács számára; RGPD – Általános rendelet adatfeldolgozást.

    GYAKORLATI ELVEK

    2.1 Pro Tempus SRL szereplő adatok és imputerniciitii ő fogja használni, és / vagy csak a személyes adatok feldolgozását az út – és amennyiben – szükség van a szolgáltatásnyújtás szerinti megrendelések vagy szerződések hacsak nem kéri (írásban), hogy megfeleljen az adott jogszabályoknak az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően. & nbsp;
    2,2 . Pro Tempus SRL mint adatkezelő és imputerniciitii nem tudja használni, kihasználni vagy nyilvánosságra semmilyen személyes adatainak bármilyen más célra, vagy annak előnyeit, illetve harmadik személyek érdekeit. Ez a kötelezettség magában foglalja a személyes adatokat harmadik országba vagy nemzetközi szervezet, kivéve, ha a Pro Tempus SRL mint adatkezelő és imputerniciitii. a nemzeti vagy az uniós joggal összhangban köteles ezt megtenni. Ebben az esetben a Pro Tempus SRL tájékoztatja a kérelmezőt írásban tájékoztatja a jogi követelményeknek, kivéve, ha a törvény tiltja az ilyen bejelentés alapján a közérdeket.
    2.3 Pro Tempus SRL szereplő adatok és imputerniciitii ő. Ingyenes lesz a jogukat kiválasztani és használni, mint eszköz, amelyet szükségesnek tart ahhoz, hogy a megrendelések és szerződések és utasítások (írásbeli ) a kedvezményezett.

    kötelezettségeit adatok

    Az adatkezelő vagy Pro Tempus SRL közvetlenül felelős a kapcsolódó elveket a személyes adatok feldolgozása tekintetében a személyes adatok / megrendelő által küldött / kliens ebben a tekintetben, és biztosítja, hogy a személyes adatok feltéve / küldött közül


    • jogszerűen feldolgozott, tisztességes és átlátható a témában
    • gyűjtése csak meghatározott, egyértelmű és törvényes célból történhet, és később nem dolgozzák összeegyeztethető módon ezekre a célokra,
    • adott és korlátozott, ami szükséges kapcsolatos megbízások vagy a szerződések aláírása a kedvezményezett
    • pontosak, és ha szükséges, időszerűek minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a személyes adatokat, amelyek pontatlanok, tekintettel arra a célra, amelyre azokat feldolgozásuk céljaira, törlésre vagy helyesbítésre késedelem nélkül
    • tárolásának olyan formában, amely lehetővé teszi adatalany azonosítását időtartama nem haladja meg az időszak teljesítéséhez szükséges a célokat, amelyekre adatok feldolgozása;
    • oly módon feldolgozni, amely biztosítja a megfelelő személyes adatok biztonságát, beleértve a jogosulatlan hozzáférés megakadályozására vagy jogellenes feldolgozása és ellen elvesztése, megsemmisülése vagy véletlen sérülés azzal, hogy megfelelő műszaki és szervezési intézkedéseket.

      4.2 Az adatkezelő támogatni fogja késedelem nélkül kérelmeket, amelyeket a kedvezményezettek / adatalanyok alatt RGPD vagy a nemzeti jogszabályok, ideértve a hozzáférés iránti kérelmet, helyesbítés, zárolás vagy törlés.

      Idő
      5.1 A vállalt kötelezettségek a személyes adatok vagy egyéb kötelezettségek után is érvényes, a szállítási megbízások vagy megszünteti a szerződést

      BIZALMASSÁG
      6.1 . Pro Tempus LLC bizalmasan kezeli a személyes adatokat, valamint nem személyes adatokat harmadik félnek, vagy másolatot a személyes adatok, kivéve, ha ez a művelet szigorúan kötelezettségek teljesítéséhez szükséges a kliens / ügyfél & nbsp; mellett ez az irányelv, és feltéve, hogy az a személy, akinek az adatokat közölték, hogy tisztában legyenek az adatok titkosságának és el kell fogadni a személyes adatoknak megfelelően bizalmasan kötelezettségek bemutatása.

      6,2 . Titoktartási fennállnak korlátozás nélkül az idő, és hogy arra a következtetésre jutott a felek közötti együttműködést.

      6.3 . Az adatkezelő köteles kezelni minden olyan bizalmas információt kapott a kliens / ügyfél bizalmas, és nem használja, vagy bizalmas információkat illegálisan.

      Mit jelentenek a cookie-k harmadik személyek által? Bizonyos webhelyek tartalmának egyes részeit harmadik felek / szolgáltatók (pl. hírlevél, videó vagy kereskedelmi) biztosítják. Ezek a harmadik felek is elhelyezhetnek cookie-kat a webhelyen, és “harmadik féltől származó cookie-k” -nak nevezik, mivel ezeket a weboldal tulajdonosa nem helyezi el. A külső gyártóknak meg kell felelniük a webhely tulajdonosának vonatkozó törvényi és adatvédelmi irányelveinek. Hogyan kell használni a cookie-kat azáltal A webhely megtekintése cookie-kat célokra: • Sütemény teljesítmény helyén • Sütemény elemzése látogató • Sütemény geotargeting • Cookie • Hirdetési sütik • Hirdetői sütik • Teljesítmény sütik. Ez a fajta cookie megőrzi a felhasználó preferenciáit ezen a webhelyen, így többé nem kell beállítani minden webhelyen. Példák: – a videolejátszó hangerejének beállításai – a videó sebességének streamingje, amellyel a böngésző kompatibilis & nbsp;

      Látogatók látogatói cookie-k Minden alkalommal, amikor egy felhasználó meglátogatja ezt a webhelyet, a harmadik féltől származó elemzési szoftver létrehoz egy felhasználó elemzési cookie-ját. Ez a süti megmondja, ha korábban meglátogatta ezt a webhelyet. A böngésző megmondja nekünk, hogy van-e ilyen cookie-ja, és ha nem, létrehozzuk. Lehetővé teszi az egyedülálló felhasználók nyomon követését, akik meglátogatnak minket és azt, hogy milyen gyakran csinálják. Amíg nem regisztrált az oldalon, ez a süti nem használható személyek azonosítására, ezek csak statisztikai célra. Ha regisztrált tudja is a részleteket, hogy általunk nyújtott, mint például az e-mail és a felhasználónév – amely a titoktartási és a rendelkezések a Feltételek, Adatvédelmi és jogi rendelkezések a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos & Nbsp;

      Sütemény geotargeting Ezek a cookie által használt szoftver, amely meghatározza, melyik országban jön. Teljes névtelen, és csak a tartalom célzására használják – még akkor is, ha oldalunkon románul vagy más nyelven kapjuk ugyanazt a hirdetést. & Nbsp;

      Regisztrációs cookie-k Ha feliratkozol erre a webhelyre, létrehozunk egy cookie-t, amely jelzi, hogy regisztrált vagy nem. A szervereink ezeket a cookie-kat használják, hogy megmutassák nekünk azt a fiókot, amellyel regisztráltuk, és ha van engedélye egy adott szolgáltatáshoz. Azt is lehetővé teszi számunkra, hogy társítani minden megjegyzést tesz közzé a honlapon a felhasználóneveddel Ha nem válassza ki a „Emlékezz rám”, ez a süti automatikusan törlődnek, amikor bezárja a böngészőt vagy a számítógépet. & Nbsp;

      Cookie reklám A cookie-k lehetővé teszik számunkra, hogy tudja-e, vagy sem az Ön által megtekintett online hirdetés, milyen típusú és mennyi ideig nem volt még, mióta látta a hirdetést. Ezeket a cookie-kat az online hirdetések célzására is használják. Tudjuk használni is cookie-kat tartozó harmadik fél célzottabbá reklám az ilyen hirdetések megjelenítésére mintegy vakáció, ha a felhasználó felkereste a helyszínen nemrég egy cikket a szabadság. Ezek a cookie-k anonimak, a megtekintett tartalomra vonatkozó információkat tárolják, nem pedig a felhasználókat. & Nbsp;

      Anonim cookie-kat is beállítunk más webhelyeken, amelyeket hirdetünk. Részesülő, így tudjuk használni, hogy ismerje meg a látogató, hogy a telek, ha később meglátogatja oldalunkat tudjuk szállítani reklám ezen információ alapján. & Nbsp;

      Hirdetői cookie-k Az ezen a webhelyen található hirdetések nagy része harmadik felekhez tartozik. Néhány ilyen személyek használják saját névtelen cookie-kat, hogy elemezze, milyen sokan voltak kitéve egy hirdetés, vagy hogy hány ember előtt többször ugyanazt a hirdetést. A cookie-kat generáló vállalatok saját adatvédelmi irányelveiket használják, és ezen a webhelyen nem férnek hozzá a cookie-k olvasásához vagy írásához. A harmadik féltől származó cookie-k felhasználhatók a célzott hirdetések más webhelyeken történő megjelenítéséhez, az ezen a webhelyen végzett szörfölés alapján. & Nbsp;

      Egyéb külső cookie-k Egyes oldalakon harmadik felek saját névtelen cookie-kat állíthatnak be egy alkalmazás sikere vagy egy alkalmazás testreszabása érdekében. A webhely használata miatt ezen a webhelyen nem érhetők el ezek a cookie-k, ahogyan harmadik felek nem férhetnek hozzá a webhely tulajdonában lévő cookie-khoz. Ha például egy cikket oszt meg a webhelyen lévő közösségi hálózat gomb használatával, akkor a közösségi hálózat rögzíti az Ön tevékenységét & nbsp;

      Milyen típusú adatok vannak tárolva és a cookie-k segítségével érhetők el? A cookie-k egy kis szöveges fájlt tárolnak, amely lehetővé teszi, hogy a webhely felismerje a böngészőt. A webszerver fel fogja ismerni a böngészőt, amíg a cookie lejár vagy törlődik. A süti tárolja fontos információt, hogy fokozza a böngészés tapasztalat az interneten (pl nyelvi beállításokat kívánunk elérni a helyszínen, folyamatosan a felhasználó bejelentkezett webmail számlák, az online banki biztonság megőrzését termékek a kosárba) & nbsp;

      Miért fontos az internetes cookie-k? A hatékony Internetfunkció központi eleme a cookie-k, amelyek segítenek egy barátságos böngészési élmény létrehozásában, és minden felhasználó preferenciáihoz és érdekeihez igazítva. Denial vagy cookie-k letiltása tehet bizonyos oldalak nem lehet használni. Denial vagy cookie-k letiltása nem jelenti azt, hogy megkapja az online reklám – de ez nem lesz képes tartani a preferenciák és érdekek bizonyít a böngészési szokásokat. Példák használ fontos cookie-k (nem igénylő felhasználói hitelesítés számlán keresztül) – Tartalom és szolgáltatások szabott felhasználói preferenciák – kategóriái hírek, időjárás, sport, térképek, a közszolgáltatások és a kormányzati oldalak szórakoztató és szolgáltatások utazás. – A felhasználók érdekeire szabott ajánlatok – jelszómegtartás, nyelvi preferenciák (pl. A román nyelvű keresési eredmények megjelenítése). – A gyermekvédelmi szűrők internetes tartalommal való megtartása (családi mód opciók, biztonságos keresési funkciók). – Korlátozza a hirdetésmegjelenítési gyakoriságot – korlátozza egy adott felhasználó hirdetéseinek megjelenítésének számát egy webhelyen. – Adjon relevánsabb hirdetést a felhasználó számára. – mérés, optimalizálás és funkciók analitika – mint például megerősíti egy bizonyos szintű forgalom a weboldalon, milyen tartalmak megtekintése és a felhasználó hogyan érkezik a honlapon (pl keresőmotorok segítségével közvetlenül más weboldalakon URL-ek, stb.) A webhelyek ezeknek az elemzéseknek a használatát futtatják, hogy javítsák a webhelyeket a felhasználók javára. & Nbsp;

      Biztonsági és adatvédelmi problémák a cookie-k NEM vírusok! Sima szövegeket használnak. Nem kódkódokból állnak, így nem lehet végrehajtani, vagy futtatni. Következésképpen nem másolhatók vagy másolhatók más hálózatokon a futtatáshoz vagy a másoláshoz. Mivel nem tudják ezeket a funkciókat elvégezni, nem tekinthetők vírusnak. A cookie-kat továbbra is használhatják negatív célokra. Mivel tárolja a felhasználók preferenciáiról és böngészési előzményeiről szóló információkat, egy adott webhelyen és számos más webhelyen, a cookie-k a kémprogramok formájában is felhasználhatók. Sok kémprogram-elhárító termék tisztában van vele, és következetesen törli a cookie-kat az anti-vírus / kémprogram-elhárító / letapogató eljárásokban. Általánosságban elmondható, hogy a böngészők olyan adatvédelmi beállításokat építettek be, amelyek különböző szintű cookie-k elfogadását, eltarthatóságát és automatikus törlését biztosítják, miután a felhasználó meglátogatott egy adott webhelyet. & Nbsp;

      Egyéb járó biztonsági kérdéseket a cookie-kat: Mivel a személyes adatok védelme nagyon értékes, és a jogot minden internet-felhasználó, akkor tudnia kell, hogy minden problémát hozhat létre a cookie-kat. Mivel keresztül folyamatosan továbbítja kétirányú információ a böngésző és a weboldal, ha egy támadó vagy jogosulatlan személy érkezik az adatátvitel során az információk, amelyek a cookie-t is elfogtak. Bár nagyon ritka, ez akkor fordulhat elő, ha a böngésző egy titkosított hálózaton (például egy nem biztonságos WiFi hálózaton) keresztül csatlakozik a kiszolgálóhoz. Az egyéb cookie-alapú támadások rossz cookie-beállításokat okoznak a kiszolgálókon. Ha egy weboldal nem követeli meg, hogy a böngésző csak titkosított csatornákat használjon, a támadók ezt a biztonsági rést kihasználva félrevezethetik a böngészőket, hogy nem biztonságos csatornákkal küldjenek információt. A támadók ezt követően felhasználják az információkat bizonyos webhelyek illetéktelen hozzáférésének céljából. Nagyon fontos, hogy legyünk óvatosak a személyes adatok védelmének legmegfelelőbb módjának kiválasztásában. & Nbsp;

      Tippek a biztonságos és felelősségteljes cookie-alapú navigációhoz. A rugalmasság és az a tény, hogy a leggyakrabban látogatott webhelyek és a legnagyobbak a cookie-kat használják, szinte elkerülhetetlenek. A cookie-k letiltása nem teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a legnépszerűbb és leggyakrabban használt oldalakhoz, mint például a Youtube, a Gmail, a Yahoo és mások. Íme néhány tipp, amellyel biztos lehet benne, hogy böngészni sem cookie-kat: Testreszabhatja a cookie-k böngészőbeállításait, hogy tükrözze a cookie-biztonság kényelmes szintjét. – Ha nem bánja a cookie-kat, és Ön az egyetlen személy, aki a számítógépet használja, beállíthatja a lejárati dátumokat a böngészési előzmények és a személyes adatok tárolásához. – Ha megosztja a hozzáférést a számítógépével, a böngésző beállításával bármikor törölheti az egyes böngészési adatokat a böngésző bezárásakor. Ezzel elérheti azokat a webhelyeket, amelyek a cookie-k helyét és a látogatói adatok törlését teszik lehetővé, amikor bezárja a böngészési munkamenetet. – A kémprogram-elhárító alkalmazások telepítése és folyamatos frissítése. – A kémprogramok észlelésére és megelőzésére szolgáló alkalmazások közül sok a webhelyekre irányuló támadások észlelését jelenti. Ez megakadályozza, hogy a böngésző hozzáférjen azokhoz a webhelyekhez, amelyek kihasználhatják a böngésző biztonsági réseit, vagy letölthetik a veszélyes szoftvereket. – Győződjön meg róla, hogy a böngésző mindig naprakész. A cookie-alapú támadások többségét kihasználva kihasználják a böngészők régebbi verzióinak gyengeségeit. A cookie-k mindenütt megtalálhatók, és nem kerülhetők el, ha az interneten – helyi vagy nemzetközi – a legjobb és legnagyobb weboldalakhoz kíván hozzáférni. Ha világosan megértik, hogyan működnek és milyen előnyökkel járnak, akkor megteszheti a szükséges biztonsági intézkedéseket, hogy bizalommal böngészhessen az interneten. & Nbsp;

      Hogyan tilthatom le a cookie-kat? A cookie-k letiltásának és visszautasításának köszönhetően egyes oldalak megvalósíthatatlanok vagy nehézségekbe ütközhetnek. Továbbá a cookie-k elutasításának elutasítása nem jelenti azt, hogy nem fog több online reklámot fogadni / látni. Lehetőség van a böngészőben beállítani, hogy ezek a cookie-k már nem támogatottak, vagy beállíthatja, hogy a böngésző elfogadja a cookie-kat egy adott webhelyről. De például, ha nem regisztrálsz cookie-kat, nem hagyhatsz megjegyzést. Minden modern böngésző lehetővé teszi a cookie-beállítások módosítását. Ezek a beállítások általában a böngésző “beállításai” vagy “preferenciái” menüpontjában találhatók. Ezeknek a beállításoknak a megértéséhez az alábbi linkek hasznosak lehetnek, különben a böngésző “súgó” opcióját használhatja. & Nbsp;

      Cookie-beállítások Internet Explorer & nbsp;
      Cookie beállítások < erős> Firefox & nbsp;
      Cookie-beállítások Chrome
      Cookie-beállítások Safari

      Ha nem akarja, hogy gyűjtsön statisztikai adatokat az online viselkedés, és nem szeretné a fájlokat meghatározott politikai folyamat tárolt személyes adatokat, vagy a számítógépre mentett, több módon lehet irányítani. Ön:
      – Állítsa be a böngészőjét a cookie-k törléséhez, amikor bezárul
      – A cookie-k és a helyi tárolás letiltása a böngészőben az egyes böngészők utasításai szerint:

      MOZILLA FIREFOX
      & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Kattintson a “[Ctrl + Shift + Delete]” elemre. Megjelenik a törölni kívánt fájlok listája. Ezután válassza ki a „Cookies” „Gyorsítótár” és a „Nem elérhető honlap adatok”, majd kattintson a „Törlés most”, hogy törölje az összes információt mentett az Ön számára.
      & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Válassza az “Eszközök” & gt; „Beállítások”, majd nyissa meg a lap „Adatvédelem” – akkor kattints a „eltávolítani az egyes cookie-kat” választhat, hogy elfogadja vagy blokk cookie-k / helyi tároló.
      & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Írja be a címsávba: ‘about: config’ (fogadja el a biztonsági kockázatot). A szűrők használatával keresse meg a “dom.storage.enabled” szót, és változtassa meg az értéket az “igaz” értékről a “hamis” kifejezésre.

      Chrome
      & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Nyomja meg a [Ctrl + Shift + Delete] billentyűket. Lesz egy listát. Az Adatvédelem részben kattintson a “Böngészési adatok törlése” lehetőségre, majd válassza a “Cookie-k és egyéb webhelyadatok törlése” lehetőséget. Ezután válassza ki a dátumtartományt a törölni kívánt legördülő menüből, majd kattintson a “Böngészési adatok törlése”
      & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Kattintson a kis kulcs ikon, és válassza ki a „Beállítások” fülre, majd a „A motorháztető alatt”, válassza a „Tartalombeállítások” és válassza a „tiltása a webhelyeken semmilyen adatot.” A helyi tároló le lesz tiltva.

      INTERNET EXPLORER
      & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Válassza az “Eszközök” & gt; ‘Internetbeállítások’, majd kattintson a ‘Törlés …’ gombra az ‘Általános’ lapon. Ellenőrizze a “Cookie-k” opciót a kiegészítő beállítások ellenőrzésével vagy törlésével, és kattintson a “Törlés” gombra.
      & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Menjen az “Eszközök” & gt; ‘Internetbeállítások’, majd nyissa meg az ‘Adatvédelem’ lapot – használja a megfelelő csúszkát a különféle cookie-k / helyi tárolók blokkolásához vagy aktiválásához. Alternatív megoldásként a “Haladó” gombra kattintva finomabb szabályozást alkalmazhat a cookie-k / helyi tárolók számára.

      Opera
      & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Menjen a “Eszközök” menüpontra a főmenüben, majd a “Beállítások” menüpontban (Vagy használja az Alt + P kombinációt). Válassza a “Speciális”, majd a “Tárolás” lehetőséget, majd kattintson az “Összes törlése” gombra.
      & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Menjen a “Eszközök” menüpontra a főmenüben, majd a “Beállítások” menüpontban (Vagy használja az Alt + P kombinációt). Válassza az “Adatvédelem” lehetőséget, majd válassza ki az egyik megjelenített beállítást.
      & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Írja be a címsávba: ‘opera: config’. Keresse meg a „localStorage’si set” 0 „(nulla) a” Domain gépek esetében localStorage Kvótatúllépés „és” Domain kvóta localStorage”.

      Hasznos linkek & nbsp;

      Ha többet szeretne tudni a cookie-król és arról, hogy mire használják őket, javasoljuk a következő linkeket: & nbsp;
      Microsoft Cookie útmutató & nbsp;
      Az összes cookie-ról & nbsp;

      IAB Románia biztosítja a következő oldalon, hogy több információt adatvédelmi online reklám: http://www.youronlinechoices.com/ro /

      Az adatvédelmi problémákkal kapcsolatos további részletekért az alábbi link is elérhető:

      http://www.dreptonline.ro/legislatie/oug_13_2012_modificare_prelucrare_date_caracter_personal_protectia_vietii_private_comunicatii_electronice.php

      Ha többet szeretne tudni a cookie-król, írjon nekünk e-mailben. & Nbsp;