Campare in rezervatia naturala Cheile Turzii

Camparea este interzisa pe teritoriul Rezervatia Naturala Cheile Turzii.

Posibilitati de campare

Surse de apa:

Apa potabila – langa Cabana Cheile Turzii, bar si apa de la reteaua de apa potabila, deasemenea terasa aflata pe platoul de campare (vezi galeria foto de mai jos).

Singurul izvor permanent la nivelul potecii cheilor este Sipotul Cheilor situat in partea lor mediana. Acesta are un debit variabil, foarte scazut in perioadele secetoase, iar apa este dificil de colectat datorita scurgerii ei pe suprafata stancii. Aprovizionarea cu apa se poate face la pensiunile din amonte de chei.

Aprovizionare:

Cea mai apropiata sursa de aprovizionare se afla in satul Cheia la aproximativ 2km. in imediata apropiere de podul peste raul Aries, unde puteti gasi alimente, paine, apa, sucuri, bauturi, mezeluri, altele. In acelasi magazin veti gasi produse personalizate Cheile Turzii, vedeti sectiunea De cumparat.
In Petrestii de Jos, comuna Mihai Viteazu sau satul Cornesti exista cateva mici magazine de unde se pot cumpara produse alimentare. Mai pot fi achizitionate produse agricole proaspete si de calitate de la localnicii satului Cheia.