FanFest Rosia Montana intre 12 si 14 august 2011

a 6-a editie, care vreti, care puteti…

Cea de-a 6-a editie FanFest aduce la Rosia Montana concerte in aer liber, cu Luna Amara, Sarmalele Reci si altii, teatru, proiectii de film, conferinte, tururi ghidate prin localitate si imprejurimi, targuri de produse culinare si obiecte home-made, intre 12 si 14 august, informeaza organizatorii.

La festival vor fi prezenti Luna Amara,  Sarmalele Reci,  Aria Urbana, Alternativ Quartet, Mojo Barells Band, Junetrip, Trupa OM, Maya, Adhoc, Dusty old records, Fierbinteanu si altii, iar spre dimineata petrecerea va continua cu mixurile eclectice ale DJ-ilor: Kaya Sound, Limun, Atomic Midget, Injektah, Mihai Liquid, Djubei, Dj Padre, Burner Greene, Yogi, Koko, Tabac & Phla feat Pietonu? si ale Vj ? Flowerstepper & Spacebunny. Toropeala de peste zi, condimentata cu muzica de DJ, in capitele cu fan din zona lounge-ului va fi inlocuita pe inserat de concertele live de la scena Taul Brazi.

?FanFest 2011 este o oportunitate pentru experiente culturale noi ? un loc unde publicul poate interactiona liber cu artistii si diferitele lor forme de manifestare creand un «muzeu fara pereti». Ii invitam pe sustinatorii campaniei sa fie alaturi de noi pentru a invata, a dansa, a canta, a se plimba si a cunoaste o lume nerabdatoare sa se lase descoperita. Astfel, ei vor realiza ceea ce Rosia Montana merita sa fie: un spatiu cultural viu, la dispozitia publicului ca parte a patrimoniului universal UNESCO?, a declarat Luminita Dejeu, unul dintre organizatorii festivalului.

?FanFest este o reprezentare a credintei ca daca vrei, orice e posibil. Eu, ca locuitor al Rosiei Montane am ales sa lupt pentru tot ceea ce se intinde in fiecare zi in fata ochilor mei: munti, galerii romane, case de patrimoniu. Vreau ca aceste lucruri sa continue sa existe, sa traiasca, nu din amintirea unor fotografii ci prin vointa noastra, a tuturor, de a le ingriji, pastra si transmite cu mandrie unor generatii viitoare?, este mesajul transmis participantilor de catre Eugen David, presedintele Alburnus Maior.

Sursa: Mediafax
2011-08-06