Club SkyFly. Ne bagam?

Cursuri de parapanta, escalada, alpinism, hiking.

Echipa scolii de zbor cu parapanta ?SkyFly? :

Moldovan Daniel – instructor parapanta, pilot tandem, pilot parapanta
Trifan Vasile ? instructor stagiar, pilot tandem, pilot parapanta, salvator montan
Sebeni Adrian ? instructor stagiar, pilot parapanta
Toti au peste zece ani de zbor si sute de ore de zbor cu parapanta. Ore de zbor facute in majoritatea locurilor de zbor din Romania dar si in tari ca Austria, Italia, Elvetia, Franta, Muntenegru, etc.
 Fiecare din echipa practica pe langa zborul cu parapanta si alte sporturi : schi, snowboard, catarare si escalada.

Pentru mai multe informati sau rezervari folositi adresa: contact@skyfly.ro  sau numerele de mai jos:
0742 165 375
0727 802 248
0745 134 183

Parapantist pentru o zi – durata: 4-5 ore

siglaskyfly In cadrul acestui curs, veti avea parte de satisfactia si bucuria de a gusta din placerile zborului cu parapanta. Asfel dupa prezentarea echipamentului si a catorva reguli simple, incepe distractia: parapanta, suspanta, seleta, carabe, vant, decolare, aterizare … sunt doar cativa termeni pe care ii veti invata si care isi vor aduce contributia la distrtactia d-voastra. Dupa toate acestea, la sfarsitul sedintei, veti fi cababili sa pregatiti si sa efectuati singuri un zbor scurt in deplina siguranta. La sfarsitul cursului veti primi o diploma de curaj care va fi dovada palpabila a unei zile de neuitat …..

Curs intensiv parapanta – durata: 3-4 zile

Familiarizarea cu termenii si echipamentele de zbor sunt doar inceputul acestui curs. Dupa o insiruire a unor noi deprinderi in materie de zbor veti fi pregatiti pentru o noua aventura. Lasam in urma panta-scoala si zborurile scurte pentru a incepe un nou capitol: zborurile de inaltime care vor fi efectuate de d-voastra sub atenta supraveghere a doi instructori cu care veti pastra permanent contactul radio. La finalizarea cursului veti primi o diploma care sa ateste nivelul atins de d-voastra pe parcursul acestor sedinte.

Curs licentiere parapanta – dutata: 3-4 luni

In cazul in care doriti sa deveniti un pilot de parapanta licentiat (brevetat), cursul se va desfasura pe o perioada mai lunga de timp, in functie de numarul de sedinte la care puteti lua parte si in functie de evolutia d-voastra, avand in vedere ca oameni sunt diferiti, uni invata mai repede, alti invata mai incet sau uni au mai mult timp liber decat ceilalti. Cursurile se desfasoara pe durata intregului an, exceptand lunile in care frigul si zapada nu permit acestea.
Toate aceste activitatii se desfasoara in zona oraselor: Cluj-Napoca, Turda, Campia Turzii, Aiud, Alba Iulia precum si zona montana Cheile Turzii si coltii Trascaului (Remetea). Pentru cei mai curajosi si dornici de aventura se poate practica de asemenea escalada sportiva, alpinism sau hiking. Relaxare, buna dispozitie, aventura si adrenalina precum si echipamentele speciale vor fi asigurate de catre noi.

Zbor in tandem

„My dream is to fly / Over the rainbow so high / I try to fly a while so high / Direction’s sky / I try to fly a while so high / Direction’s sky / My dream is to fly / Over the rainbow so high”

De ce sa ramana si pentru tine zborul doar un vis ? Daca vrei sa simti cum adrenalina iti umple venele, sa-ti simti rasuflarea taiata, corpul plutind deasupra muntelui … daca vrei sa traiesti la extrem si sa te desprinzi de toate problemele cotidiene, macar pentru cateva momente si nu ai incredere in abilitatile tale de zbor, incearca un zbor in tandem; cea ce inseamna ca un pilot experimentat v-a face totul in locul d-voastra iar tu cel care traieste senzatia zborului la intensitate maxima. Sau ce cadou poate fi mai interesant, plin de trairi interioare si satisfactii duse la extrem … decat un zbor in tandem ?